Blog Uw financiële dienstverlener

18 november 2022

Zorgverzekering 2023

Door Daphne Houwing - Kuijper
Het zorgverzekering seizoen is weer geopend! Schreeuwende krantenkoppen, mooie aanbiedingen, cadeautjes… het klinkt allemaal leuk maar kijk vooral wat je onderaan de streep betaalt. Je premie gaat in 2023 misschien wel meer omhoog dan het lijkt.
08 juli 2021

Het huis van ... Kees Koopman en Diana Blonk

Door Mieke de Vries - Texels Content
‘We hadden niet verwacht dat het zó snel zou gaan’, vertellen Kees Koopman en Diana Blonk uit Den Burg. De laatste verhuisdozen worden uitgepakt aan de Burdetstraat 1, ‘maar het voelt meteen al goed,’ volgens de nieuwe eigenaren. Bij wie mogen we even binnengluren?
06 mei 2021

Het huis van ... Stefanie de Wit

Door Mieke de Vries - Texels Content
Een huis kopen op Texel ingewikkeld? Niet voor Stefanie de Wit! Ze deed het binnen no-time, en ook nog eens in haar eentje. Sinds kort is Stefanie (29) de trotse eigenares van een woning in de Wagemakerstraat in Den Burg. Wie is zij, en hoe kreeg zij het voor elkaar om dit paleisje te bemachtigen?
04 mei 2021

Nieuwe website!

Door Pieter de Ridder
Al enige tijd waren we met kantoor aan het nadenken over een nieuwe website. De oude site had zijn beste tijd gehad en we wilden graag weer een frisse website voor de komende jaren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begin je? Hoe pak je het aan? En wat komt daar allemaal bij kijken?
28 april 2021

Welke rentevaste periode past bij jou?

Door Richard Quartel
De laatste jaren staat de rente historisch gezien op een laag niveau. Gemiddeld bedroeg de hypotheekrente in 2020 1,55%. In 1981 bedroeg de gemiddelde hypotheekrente 10,92%. Het is dus niet uitgesloten dat de rente de komende jaren wat zal oplopen.
12 april 2021

Terug in de tijd ... "Jos Kager: intermediair op Texel''

Door FinataMagazine
We nemen je even terug in de tijd. Toen Jos Kager 33 jaar was, verscheen er een artikel over hem en zijn bedrijf in FinataMagazine. Eerder dat jaar nam hij de zaak over van zijn oom Jan Dekker. Benieuwd naar een stukje geschiedenis over ons bedrijf? Lees het artikel!