HypothekenEen hypotheek voor je eigen huis

Hypotheek bij aankoop van je huis? De aankoop van een huis is een complex proces waarbij je veel spannende keuzes maakt. Welke hypotheekvormen zijn er, en welke moet je kiezen? Wij denken mee en begeleiden en adviseren je tijdens het hele hypotheektraject. We leggen duidelijk uit welke hypotheekvormen er zijn en onderzoeken welke het beste bij je past. We laten je een duidelijke vergelijking zien tussen verschillende aanbieders. We kijken ook of je een hypotheek kunt krijgen met Nationale Hypotheekgarantie (NHG).

Je eerste koophuis? Advies over starterslening

Een starterslening is een aanvullende lening boven op de hypotheek van je eerste huis. Als starter kun je in bepaalde gevallen gebruikmaken van een lening via de Gemeente.

Second opinion. Hypotheek oversluiten kan lonen

In sommige gevallen loont het de moeite om bij ons een second opinion aan te vragen over je bestaande hypotheek. Met het oversluiten van een lopende hypotheek kun je soms behoorlijk wat euro’s per maand besparen. Bijvoorbeeld als je een wat oudere beleggingshypotheek hebt. Dat geeft mogelijkheden! Droom je al van een nieuwe keuken of badkamer, of van een verre reis?

Onafhankelijk advies

Wij zijn 100% onafhankelijk en werken met gerenommeerde hypotheekverstrekkers. Zodoende kunnen we aantrekkelijke rentetarieven aanbieden, waarbij we rekening houden met de fiscale aspecten. We zijn conform de Wet op het Financieel Toezicht (Wft) gecertificeerd. Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op.

Meer informatie over onze dienstverlening kun je vinden in ons Dienstverleningsdocument voor hypotheken.