Nieuwe website!

04 mei 2021

Al enige tijd waren we met kantoor aan het nadenken over een nieuwe website. De oude site had zijn beste tijd gehad en we wilden graag weer een frisse website voor de komende jaren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar begin je? Hoe pak je het aan? En wat komt daar allemaal bij kijken?

In samenwerking met 53 Graden Noord zijn we gestart met de planning van onze nieuwe site. Zij konden ons goed helpen met ideeën waar we aan moesten denken en tevens konden wij onze wensen kenbaar maken waaraan de website in ieder geval moet voldoen. Zo wilden we een goed systeem de woningen zichtbaar te hebben, wat in onze ogen ook goed is gelukt.

Teksten

Dan komt de vraag ‘Kunnen jullie de teksten voor de site aanleveren?’ Tja, hoe gaan we dat doen, we kunnen wel teksten maken, maar gaan we dan niet te snel het jargon in? Mieke de Vries van Tekstbureau Texels Content heeft ons hierbij geholpen, zij kon op een goede manier onze teksten en ideeën goed verwoorden, waardoor de website goed leesbaar is geworden.

Foto's

Daarnaast wil het oog ook wat, dus zijn er in samenwerking met Liselotte Schoo Fotografie mooie foto’s gemaakt om de website op te vrolijken. Dit hield nog wel wat want door corona konden we niet naar de kapper en was menig kapsel niet van dien aard dat we het foto’s maken aandurfde. Inmiddels is dat allemaal wel gelukt en het resultaat kun je zien op onze mooie nieuwe site.

Nogmaals willen we 53 Graden Noord en met name Chantal Bakker, Mieke de Vries en Liselotte Schoo danken voor de website zoals deze geworden is.