• Overzicht
  • Omschrijving & Kenmerken
  • Foto & video
  • Virtuele tour

Omschrijving

Deze fijne instapklare hoekwoning met 3 slaapkamers en heerlijk zonnige achtertuin is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk "De Mars", op een eigen perceel van 207 m².

Kenmerken

Plaats: Den Burg
Woningtype: Permanente woning
Woningsoort: Woonhuis
Bouwperiode: 1981-1990

Foto & video

Omschrijving

Entree in hal met meterkast en toegang tot woonkamer met open (leef)keuken. De straatgerichte woonkamer is ruim opgezet en voorzien van een trapkast.
De tussenhal geeft toegang tot het toilet en de trapopgang. De open (leef)keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven, vaatwasser en koelkast. Vanwege de aanwezige raampartijen en openslaande deuren naar de tuin, is het in de open (leef))keuken fijn om hier te vertoeven.
Vanuit hier is er toegang tot de bijkeuken waar er plaats is voor de wasmachine en droger, die tevens ook toegang geeft aan de achtertuin en ook aan de voorzijde van de woning. Via de vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 fijne slaapkamers en de badkamer met douche, toilet en wastafel met meubel.
Via de vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze kan gebruikt worden als bergruimte, maar ook als extra slaapkamer of een fijne werkplek. Met de aanwezige laagwandkasten is er ook voldoende bergruimte.

De heerlijke en beschutte zonnige achtertuin is op het zuidwesten gelegen en is deels bestraat. Vanaf het terras is het genieten van de verzorgde tuin.
Tevens ook voorzien van een houten tuinhuisje en via de achtergelegen steeg ook bereikbaar.

Parkeren is mogelijk op de voor de woning gelegen openbare parkeerplaatsen.

Huisvestingsvergunning
Op 5 oktober 2019 heeft de gemeente Texel een huisvestingsvergunning ingesteld. Hierdoor komen uitsluitend personen die maatschappelijk of economisch zijn verbonden met Texel in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. De koopgrens van de woningen binnen deze regelgeving ligt op € 600.000,-. Woningen met een koopprijs boven deze grens zijn vrijgesteld van vergunningen. Voor meer informatie en het aanvragen van een vergunning kunt u terecht bij de gemeente Texel.


Kenmerken

Plaats: Den Burg
Woningtype: Permanente woning
Opp. perceel: 207 m2
Woonopp: 103 m2
Woning inhoud: 371 m2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Woonlagen: 3
Woningsoort: Woonhuis
Bouwperiode: 1981-1990
Status: Woonhuis
Koop of huur: Koop
Garage: Nee
Balkon: Nee
Tuin: Ja