• Overzicht
  • Omschrijving & Kenmerken
  • Foto & video
  • Virtuele tour

Omschrijving

Altijd al een eigen huis met een schuur en een heerlijke tuin willen hebben? Dan is dit dé ultieme kans! Deze woning met schuur en tuin is gelegen aan de rand van het rustieke dorpje De Waal op een eigen perceel van 1.135 m²!

Kenmerken

Plaats: De Waal
Woningtype: Permanente woning
Woningsoort: Woonhuis
Bouwperiode: 1906-1930

Foto & video

Omschrijving

Zoals we op ons eiland gewend zijn komen we achterom binnen. De entree van de woning is in de bijkeuken. Hier is toegang tot de slaapkamer met eigen badkamer, apart toilet,
kelder en keuken.
In de bijkeuken is er plaats voor de wasmachine en droger, ook de c.v. ketel en de meterkast bevinden zich hier.
De keuken is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien, zoals een grote koel-vries combinatie, 5-pits gasfornuis met daaronder een elektrische oven en natuurlijk een vaatwasser. Vanuit de keuken is er een mooi uitzicht over de landerijen.
De lichte woonkamer bereikbaar via de open keuken. Van hieruit is er in de herfst/winter door de kale bomen zicht op de landerijen en in de lente/zomer zicht op mooi groen.
De oorspronkelijke hal is bij de woonkamer gevoegd waardoor de trap naar de bovenverdieping in de woonkamer aanwezig is.
Op de bovenverdieping bevindt zich aan de voorzijde een grote slaapkamer met een vaste kast. Aan de achterzijde een kleinere slaapkamer met ook een vaste kast. Van hieruit is er ook toegang op het plattedak. Tevens is er ook een badkamer met wastafel en douche aanwezig.
Via de houten vlizotrap is de beloopbare zolder bereikbaar. Hier is voldoende bergruimte beschikbaar.
Weer even terugkomend in de bijkeuken vinden we de derde slaapkamer aan de achterkant van de woning. Deze slaapkamer is ruim opgezet met over de gehele lengte een vaste kast en een eigen badkamer. Hier bevindt zich een ligbad, ruime douche en wastafel.

De achtergelegen schuur/loods heeft een afmeting van circa 11 m x 24 m en is via een roldeur met loopdeur bereikbaar.
Nu bevindt zich in deze schuur een hoek met een lange werkbank en achter in de schuur een 'mancave'. Via de roldeur achter in de schuur is de achtertuin bereikbaar.
Boven de 'mancave' is via de trap nog bergruimte beschikbaar.
Voor vele mannen is de mancave een ultieme droom! Lekker afgezonderd een potje biljarten met vrienden onder het genot van een biertje. Voor het toiletbezoek hoeft men niet ver te lopen want deze is in deze ruimte aanwezig. Deze ruimte is natuurlijk ook anders in te richten!
Ook vanuit de mancave is de achtertuin bereikbaar. Naast dat hier nog een schuur aanwezig is kan je hier ook heerlijk vertoeven. Nu is er een groentetuin gerealiseerd wat natuurlijk voort gezet kan worden of krijgt de tuin een complete nieuwe inrichting?
Een prachtig uitzicht op de landerijen met veel privacy!

Aan de voorkant is onderaan de straat is nog eigen parkeergelegenheid gelegen met twee parkeerplaatsen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid achter de woning voor de schuur.

Enthousiast geworden of nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.
Informeer bij de gemeente wat er eventueel mogelijk is met de schuur/loods.

Kenmerken

Plaats: De Waal
Woningtype: Permanente woning
Opp. perceel: 1135 m2
Woonopp: 116 m2
Woning inhoud: 303 m2
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 3
Woonlagen: 2
Woningsoort: Woonhuis
Bouwperiode: 1906-1930
Status: Woonhuis
Koop of huur: Koop
Garage: Nee
Balkon: Nee
Tuin: Ja