Anne Frankstraat 13

  • Overzicht
  • Omschrijving & Kenmerken
  • Foto & video
  • Virtuele tour

Omschrijving

Het is een feest om in dit gezellige buurtje te wonen. Met de buren gezellig bijkletsen op de picknickbanken, kunnen de kinderen lekker in het speeltuintje spelen en natuurlijk het centrum en de scholen in de nabijheid. Deze uitgebouwde tussenwoning lijkt aan de voorkant misschien klein, maar verrast van binnen!

Kenmerken

Plaats: Den Burg
Woningtype: Permanente woning
Woningsoort: Woonhuis
Bouwperiode: 2001-2010

Foto & video

Omschrijving

Omschrijving:
Entree in hal met meterkast, toilet en toegang tot de keuken en woonkamer.
De straatgerichte halfopen moderne keuken is voorzien van een inductie kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie.
De uitgebouwde en tuingerichte woonkamer is voorzien van twee Velux ramen (waarvan één elektrisch bedienbaar), openslaande deuren naar de tuin en open trap (met trapkast) naar de verdieping.
Door aanwezigheid van de twee Velux dakramen en ramen over de gehele breedte geeft dit extra licht aan deze ruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, aparte wasruimte (met wasmachine aansluiting en mogelijkheid voor het plaatsen van een droger) en badkamer met douchecabine, toilet en wastafel.
Er is een mogelijkheid om van de achterste slaapkamer twee slaapkamers te maken.

In de achterste slaapkamer is via een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de c.v-ketel en is er voldoende ruimte om spullen op te bergen.

De op het noordwesten gelegen achtertuin is bereikbaar via de achtergelegen steeg. In de verzorgde en fraai aangelegde tuin is het zowel 's ochtends als eind van de middag genieten van de zon.
Tevens een vrijstaande houten schuurtje (6 m²) aanwezig.

Voor de woning bevindt zich voldoende parkeergelegenheid (Parkeervignet).

Deze verrassend ruime woning is uitermate geschikt voor starters! De woning is het bezichtigen waard, laat je verrassen!

Huisvestingsverordening
Op 5 oktober 2019 heeft de gemeente Texel een huisvestingsverordening ingesteld. Hierdoor komen uitsluitend personen die maatschappelijk of economisch zijn verbonden met Texel in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. De koopgrens van de woningen binnen deze regelgeving ligt op €600.000,-. Woningen met een koopprijs boven deze grens zijn vrijgesteld van vergunningen. Voor meer informatie en het aanvragen van een vergunning kunt u terecht bij de gemeente Texel.

Kenmerken

Plaats: Den Burg
Woningtype: Permanente woning
Opp. perceel: 153 m2
Woonopp: 93 m2
Woning inhoud: 350 m2
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Woonlagen: 2
Woningsoort: Woonhuis
Bouwperiode: 2001-2010
Status: Woonhuis
Koop of huur: Koop
Garage: Nee
Balkon: Nee
Tuin: Ja